PERJANTAI 6.4.2018

 

klo 10.00 (Liput 10€/5€), Musiikkisali

Laila Luukkonen ja Sonja Tamminen: Härpäkemysteerio

 

Lapsille ja lapsenmielisille suunnattu tanssiteatteriesitys, jossa kaverukset Himanen ja Piepo löytävät kummallisen esineen majansa läheltä.

 

Esine huutaa seikkailua. Liikkeen ja puheen keinoin ystävykset päättävät lähteä matkalle selvittääkseen, mistä tämä jännittävä ja ihmeellinen härpäke on peräisin. Matkan varrella Himanen ja Piepo löytävät itsensä pohtimasta, tuoko uusi tavara onnen ja onko se lupaus paremmasta? Miltä tuntuu, kun on koti johon palata?

 

Yleisö on vuorovaikutuksessa esiintyjien kanssa ja auttavat kaveruksia kiperissä pulmissa, joita seikkailussa tulee vastaan. Teoksen innoittajana on ollut Janoschin lastenkirja "Oi ihana Panama".

 

Koreografia ja tanssi: Laila Luukkonen ja Sonja Tamminen

 

Kesto n.30 min

Ikäsuositus +3v.

Kysy ryhmälipuista: info@apinatarha.fi

 

klo 19.00 (Liput 20€/10€), Teatterisali

Kinetic Orchestra: All Male Panel

 

Satiirinen tanssiteatteriesitys kokouksesta, jonka osallistujat ovat karikatyyrejä tämän päivän valtionpäämiehistä. Kokouksen tarkoitus on käsitellä ilmastonmuutosta, mutta tosiasiassa paneeli käsittelee itseään – esitys on pilapiirros poliittisesta teatterista vuonna 2017.

 

All Male Panel -esityksen aluksi katsojat saavat tarkasteltavakseen käsiohjelman, jossa on hyvin kattavasti tietoa ja helppoja ideoita niin kaukaa kuin läheltäkin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

 

Esitys muodostaa ilmastonmuutosteeman ympärille narratiivisen kokonaisuuden, jonka aikana yritetään synnyttää demokratiaa, osallistetaan katsojia äänestyksin ja nauretaan sille mille kuuluu nauraa.

 

Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä

Tanssi: Mia Jaatinen, Mikko Makkonen, Jarkko Mandelin, Iiro Näkki ja Oskari Turpeinen

Valosuunnittelu ja lavastus: Jukka Huitila

Äänisuunnittelu: Janne Hast

Pukusuunnittelu ja tarpeisto: Kirsi Gum

Taustatyö ja käsiohjelma: Joonas Merikanto

Tuotanto: Taideosuuskunta Apinatarha, Kinetic Orchestra, RRR Hämeenlinna, Jarkko Mandelin

 

Kesto 60min

Ikäsuositus +10v.

 

 

Lipun ostaminen

Lippuja voi ostaa lippu.fi-palvelusta ( www.lippu.fi), Lippupisteen-myyntipisteistä ja Stoan lipunmyynnistä, joka on avoinna pe klo 13–18 ja esityspäivinä 2h ennen esitystä. 

 

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

 
 
© 2013, Taideosuuskunta Apinatarha   \   sivuin taitto: zacu </>   \   sisällön hallinta: WebsiteBaker