SUNNUNTAI 8.4.2018

 

Klo 17.00 (Liput 20€/10€), Teatterisali

Kahden tanssiteoksen yhteisnäytös: Ketjureaktio & Who We Are?

 

Ketjureaktio

Ketjureaktio tuo Teatterisalin lavalle joukon Vapaan Tanssikoulun oppilaita. Esityksen lähtökohtana on ollut tutkia yhdessä liikkeen jatkuvuutta ja ketjuuntumista – ketjureaktiota. Esiintyjät on kerätty kasaan teosta varten ja tämä on heidän ensiesiintymisensä ryhmänä.

 

Esiintyjät: Vapaan Tanssikoulun oppilaita

Koreografia: Työryhmä, Maria "Mimmu" Autio ja Laila Luukkonen

Ohjaus: Maria "Mimmu" Autio ja Laila Luukkonen

 

Yhteiskesto 75 min, sisältäen väliajan

Ikäsuositus: +7v.

 

 

Who We Are?

Kaikki samanlaisia, mutta erilaisia. Keitä me oikeasti olemme? Kuka määrittelee paikkamme ja mitä kytee pinnan alla? Teos nuoruudesta, rohkeudesta ja halusta olla oma itsensä. Koreografia on koottu ryhmätyönä oppilaiden omista näkemyksistä ja ideoista. Teos yhdistää liikettä, tekstiä ja videokuvaa. Lavalle nousee 8 eri-ikäistä poikaa kahdesta eri tanssikoulusta. Nurmijärven tanssiopisto ja Vapaa tanssikoulu aloittivat yhteistyön vuonna 2016 ja nyt yhteistyö jatkuu tämän projektin myötä. Lisäksi esitys on ohjaajan, Suvi Kajauksen opinnäytetyö tanssinopettajan maisteriopinnoissa Teatterikorkeakoulussa.

 

Esiintyjät: Jaakko Fagerberg, Miro Sorvari, Noel Uusitalo, Arvi Nykopp, Rasmus Virtanen (Nurmijärven Tanssiopisto), Eero Maijala, Anders Rahijärvi, Elias Sirén (Vapaa Tanssikoulu)

Koreografia: Työryhmä ja Suvi Kajaus

Ohjaus: Suvi Kajaus

 

 

 

Lipun ostaminen

Lippuja voi ostaa lippu.fi-palvelusta (    www.lippu.fi), Lippupisteen-myyntipisteistä ja Stoan lipunmyynnistä, joka on avoinna pe klo 13–18 ja esityspäivinä 2h ennen esitystä. 

 

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

 
 
© 2013, Taideosuuskunta Apinatarha   \   sivuin taitto: zacu </>   \   sisällön hallinta: WebsiteBaker