TORSTAI 5.4.2018

 

klo 10.00–11.00 (vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen),

Vapaan Tanssikoulun tanssisali, Mekaanikonkatu 3C

 

Lasten tanssityöpaja Härpäkemysteerio

Härpäkemysteerio työpajassa tutustutaan tanssiin sadun ja tarinoinnin keinoin. Tanssipedagogit Laila Luukkonen ja Sonja Tamminen johdattelevat työpajaan osallistuvat luovan liikkeen maailmaan Härpäkemysteerio-esityksessä nähtävien teemojen avulla. Työpajan kesto: n. 45min.

 

Työpaja suunnattu 3-6-vuotiaille.

Ennakkoilmoittautumiset: info@apinatarha.fi

 

klo13.00 (Liput 10€/5€), Teatterisali

Kinetic Orchestra: Rohkeat

 

Rohkeat on Kinetic Orchestran vuonna 2015 valmistunut koko perheen tanssiesitys. Teos aukeaa niin aikuisille kuin lapsillekin, aikuisia unohtamatta ja lapsia aliarvioimatta. Mukana on laulua ja autoradalla ajoa, paljon vaativaa liikettä sekä liikuttavia hetkiä.

 

Teoksessa tanssii kolme Kinetic Orchestran tanssijaa sekä kuusi- ja kahdeksanvuotiaat Oiva ja Urho, jotka ovat isänsä Jarkko Mandelinin kanssa harjoitelleet pariakrobatiaa ja tanssia jo vuosia.

 

Läpi teoksen kulkee rohkeuden teema, jota koetellaan hyvin konkreettisesti varsin akrobaattisella liikemateriaalilla, mutta lähestytään myös sosiaalisten haasteiden, läheisyyden, jännityksen ja esiintymisen näkökulmasta.

 

Tanssi: Anni Koskinen, Iiro Näkki, Oiva, Urho ja Jarkko Mandelin

Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä

Musiikit: Ger van Dijk, Janne Hast, Alvaro & Mercer feat. Lil Jon, musiikissa lainoja Muddy Waters ja Irina Björklund

Valot: Juuso Joutsio, Jarkko Mandelin

Tuotanto: Kinetic Orchestra, Taideosuuskunta Apinatarha, Mikko Heino

 

Kesto: 45min

 

Kysy ryhmälipuista: info@apinatarha.fi

 

klo19.00 (Liput 20€/10€), Musiikkisali

Panu Varstala: Taideakatemia

 

Taideakatemia on Anna Cadian toimittama ohjelma. Se oli myös Teatteri Jurkan historiassa ensimmäinen nykytanssin kantaesitys, jossa Janne Marja-aho ja Panu Varstala esittivät koreografiansa.

 

Miten näyttämöteos voi olla radiossa? Voidaanko tanssia esittää kuunnelmana? Kuinka tehdä radio-ohjelma, joka on samanaikaisesti suorana radioaalloilla sekä Stoan näyttämöllä?

 

Huhtikuussa teos tapahtuu galleriaversiona Stoan Musiikkisalissa. Samaan aikaan esitys on seurattavissa radiossa. Jokainen esitys on ensi-ilta.

 

Kesto: 60min

Ikäsuositus: + 7v.

 

 

Lipun ostaminen

Lippuja voi ostaa lippu.fi-palvelusta ( www.lippu.fi), Lippupisteen-myyntipisteistä ja Stoan lipunmyynnistä, joka on avoinna pe klo 13–18 ja esityspäivinä 2h ennen esitystä. 

 

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

 
 
© 2013, Taideosuuskunta Apinatarha   \   sivuin taitto: zacu </>   \   sisällön hallinta: WebsiteBaker