TORSTAI 6.4.2017

 

klo18.00-19.00 (Vapaa Pääsy), Musiikkisali

Panu Varstala: Koko Suomi Tanssii- tanssihaaste

Koreografi Panu Varstala opettaa kaikille halukkaille tekemänsä Onni -koreografian.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tanssitaustaa. Koreografian opetteluun et tarvitse muuta kuin avoimen mielen ja hieman aikaa.

 

Panu on paikalla klo 18-19 ja opettaa koreografiansa 20 min välein (n. klo 18, 18.20 ja 18.40). Vapaaehtoinen osallistumismaksu.

 

Koko Suomi tanssii 2017 -tapahtumakokonaisuuden tavoitteena on, että jokainen suomalainen tanssii tai kokee tanssia vuonna 2017. Jokainen voi osallistua. Kampanja tarjoaa tanssillista yhdessä tekemistä kaikille ikään, liikuntakykyyn, kulttuuritaustaan tai sukupuoleen katsomatta. Kampanja on osa Suomen itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

 

Klo 19.00 (Liput 20€/10€), Teatterisali

Kinetic Orchestra: Animals

 

Kinetic Orchestran Animals tutkii eläimellisyyttä liikkeen keinoin. Teos jatkaa ryhmän liikelähtöisten, äärirajoja tutkivien teosten sarjaa, jossa yhdistyvät paritekniikka, akrobatia ja nykytanssi.

 

Animals pyrkii vapautumaan ihmismielen ylivallasta, tutkien aistien, vaiston ja primitiivisten reaktioiden ilmentymistä liikkeessä. Jatkuva kamppailu, vertaistaan vailla olevat fyysiset ominaisuudet, lauman tuoma turva ja toisaalta yksin metsästämisen jännitys. Voiko ihminen päästä lähemmäksi sisäistä eläintään?

 

Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä

Tanssi: Anni Koskinen, Sanni Giordani, Oskari Turpeinen, Kajza Rauhala, Mikko Makkonen ja Jarkko Mandelin

Sävellys ja äänisuunnittelu: Janne Hast

Valosuunnittelu ja toteutus: Matias Marklund, Jarkko Mandelin ja Juuso Joutsio

Lavastuksen ja puvustuksen ideointi: Jarkko Mandelin

Puvustuksen toteutus: Jenna Mandelin

Tuotanto: Jarkko Mandelin ja Anni Leino / Kinetic Orchestra, Olga Pettersson / Skellefteå Dans Centrum, Taideosuuskunta Apinatarha

 

Kesto n. 45 min

Ei suositella alle 7-vuotiaille

 
 
© 2013, Taideosuuskunta Apinatarha   \   sivuin taitto: zacu </>   \   sisällön hallinta: WebsiteBaker